Programske komponente za jednokorisničku računalnu dvodimenzionalnu igru : završni rad - Vuco, Ivan (I. Vuco, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Uvodni dio sadržava podatke o danas najpopularnijim platformama kada je riječ o igrama. Prvi dio tiče se same Android platforme; njenih komponenti i funkcionalnosti. U trećem dijelu rada su na primjeru igre "Surface" za Android platformu objašnjeni temeljni generalni koncepti izrade igara.