Razvoj web-aplikacije za učenje slova i riječi : završni rad - Todorović, Zoran (Z. Todorović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obrađuje temu razvoja web aplikacije za učenje riječi i slova. Na početku rada definirane su web aplikacije i najpopularniji radni okviri za izradu web aplikacija ovisno o njihovoj arhitekturi. U nastavku je opisana uporaba radnog okvira AngularJS za izradu web aplikacije za osobe sa složenim komunikacijskim potrebama – Slovarica. Prikazana je funkcionalnost razvijene web aplikacije i njena mogućnost prilagodbe veličini i vrsti zaslona uređaja na kojem se prikazuje. Na kraju je dana usporedba razvijene web aplikacije i istoimene izvorne aplikacije za tablet uređaje.