Implementacija modela gibanja pčele u ASSISI-playground simulatoru : završni rad - Ljubić, Dario (D. Ljubić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu FP7 projekta ASSISI_bf, kao dio programske podrške, razvijen je simulator sustava. Radom na zadatku potrebno je proučiti razvijeni simulator i postojeći nelinearni matematički model gibanja pčele u 2D prostoru. Model je potrebno implementirati u obliku programskog modula u ASSISI-playground simulatoru. Implementirani modul potrebno je ispitati simuliranjem toplinskih podražaja na jednu pčelu i na grupu pčela.