Razvojni okvir za izgradnju internetskog dućana : završni rad - Stubičan, Vilim (V. Stubičan, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Razvojni okvir za internetski dućan je radno okruženje koje malim korisnicima omogućuje kreiranje sustava prema vlastitim idejama. Razvojni okvir pruža korisniku skup uzoraka prema kojima mogu kreirati komponente koje se koriste prilikom dizajniranja pojedinih stranica. Pored navedenih funkcionalnosti, korisnik ima na raspolaganju standardne elemente internetskog dućana koji pružaju temeljnu funkcionalnost razvojnog okvira i samog sustava.