Web aplikacija za praćenje objekata označenih RFID oznakama : diplomski rad - Đoković, Nenad (N. Đoković, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Koristeći skriptni jezik php razvijena je web aplikacija koja omogućuje pregled i administraciju značajki objekata označenih RFID oznakama. Web aplikacija je izrađena za praćenje objekata koji su, kao primjer, slike. U bazi podataka MySQL se pohranjuju podaci o slikama. Koristeći razvijene php funkcije se ti podaci iz baze učitavaju u web aplikaciju i prikazuju korisniku koristeći JQuery dodatak DataTables. Iako je web aplikacija razvijena za pregled i administraciju značajki slika koje su označene RFID oznakama, moguće ju je jednostavno prilagoditi za korištenje s bilo kakvim drugim objektima označenim RFID oznakama.