Programska potpora za iznajmljivanje smještajnih jedinica : završni rad - Kecerin, Kristijan (K. Kecerin, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Iznajmljivačima smještajnih jedinica potreban je sustav koji omogućava brz pregled svih rezervacija i slobodnih smještajnih kapaciteta kako bi mogli što žurnije odgovoriti na upite potencijalnih gostiju. Većina se za tu svrhu oslanja na ručnu evidenciju korištenjem olovke i papira koja je podložna ljudskoj pogrešci. U ovom radu opisana je i izrađena web aplikacija koja rješava upravo taj problem.