Internetska prodavaonica rukotvorina : završni rad - Popić, Illona (I. Popić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu prikazan je proces izgradnje jedne manje internetske prodavaonice te njegov konačni rezultat. Nakon uvoda opisan je sam zadatak i funkcionalni zahtjevi za tri vrste korisnika. U tom su poglavlju dodana dva dijagrama uporabe. Sljedeće poglavlje koncentrira se na opis svih korištenih tehnologija. Slijedi opis podatkovnog modela rješenja u sklopu kojega je prikazan relacijski dijagram baze podataka. Na kraju je opisan konkretan rezultat potkrijepljen slikama web stranice, kao vrsta uputa za korištenje.