Upravljanje sadržajem na sustavu za digitalno oglašavanje na daljinu : diplomski rad - Mihočinec, Vedran (V. Mihočinec, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Sustavi za digitalno oglašavanje na daljinu (engl. digital signage) podskup su oglašivačkih sustava koji omogućuju prikaz sadržaja na tehnologijama poput LCD i LED-ekrana, plazmi, projektora i sličnih. Sadržaj se priprema i prikazuje uz pomoć sustava za upravljanje i distribuciju sadržajem, a pokreće se putem osobnih računala, posebnih poslužitelja ili putem davatelja usluga digitalnog oglašavanja na daljinu.