Upravljanje letjelicom s više rotora promjenom ravnine vrtnje rotora : završni rad - Marić, Bruno (B. Marić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je izraditi matematicki model letjelice s vise rotora, koja za sustav propulzije koristi benzinske motore i ima nosivost do 50 kg. Za izradeni model potrebno je odrediti sustav upravljanja koji ce promjenom ravnine vrtnje rotora djelolati na polozaj i orijentaciju letjelice. Valjanost razvijenog sustava upravljanja potrebno je ispitati simuliranjem.