Algoritmi za računanje digitalnog otiska izvornog koda : završni rad - Golub, Goran (G. Golub, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Digitalni otisci dokumenata se koriste u svrhu otkrivanja plagijata i sličnosti unutar velikog skupa dokumenata. U ovom radu objasnili smo nekoliko algoritama za računanje digitalnog otiska izvornog koda. Opisali smo winnowing, efikasan algoritam za izračunavanje digitalnog otiska. Također, predstavili smo implementaciju navedenog algoritma. Implementacija je dio većeg sustava za detekciju plagijata unutar velikog broja izvornih kodova.