Regulacija temperature zračne komore uporabom Arduino sustava : završni rad - Useini, Besnik (B. Useini, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu realiziran je sustav upravljanja temperature u zračnoj komori koristeči Arduino Mega2560. Arduino preko USB kabela komunicira sa računalom a u sebi je spojen i LCD ekran sa tipkalima za namještanje referentnu temperaturu i gdje se može vidjeti trenutna temperatura u zračnoj komori, referentna temperatura i PWM signal u postotcima od -100% do 100%, negativo kada hladi a pozitivno kada grije. PWM signal ide u h-most i preko h-mosta se određuje smjer struje koja teče kroz Peltierov element. Ispravljeni napon koji dolazi u zračnoj komori zbog ventilatora i u h-mostu dolazi preko ispravljača 220VAC / 12VDC.