Izgradnja web-aplikacije za prognozu vremena korištenjem razvojnog okvira AngularJS : završni rad - Miličević, Maro (M. Miličević, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu je opisan postupak izgradnje web aplikacije za prognozu vremena korištenjem popularnih web tehnologija, poput AngularJS, Bootstrap, PHP i dr. Razvijen je sustav koji periodički dohvaća podatke preko Openweathermap Web API-a. JSON i XML su formati koji su korišteni u prijenosu podataka između API-a i servera, te servera i korisnika.