Web aplikacija za praćenje sportskih događaja : završni rad - Nekić, Davor (D. Nekić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je ostvarena web aplikacija za praćenje sportskih događaja. Na početku su opisani korisnički zahtjevi ovog projekta. Opisan je podatkovni model rješenja i nakon toga su opisane sve tehnologije korištenje u izrade ove aplikacije. Na kraju je detaljno opisano samo rješenje i ostvarene funkcionalnosti. Sve funkcionalnosti su popraćene sa screenshotovima aplikacije kako bi čitatelj lakše mogao pratiti cijelu aplikaciju i njen izgled. Ostvarena je automatizacija svih uobičajenih procesa što aplikaciju čini jednostavnijom za korištenje.