Neinvazivni sustav za mjerenje kvalitete sna : završni rad - Sertić, Martin (M. Sertić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: eZ430-Chronos je vrsta ugradbenog računalnog sustava. U sebi ima mikrokontroler CC430F6137 koji je iz porodice CC430 procesora smanjene potrošnje. Sat radi u načinu rada smanjene potrošnje sve dok se ne dogodi neki događaj kao što je pritisak neke tipke. Chronos komunicira s pristupnom točkom putem protokola simpliciTI. Postavljanje sata vrši pristupna točka tako da mu pošalje parametre, dok sat šalje logirane podatke pristupnoj točki na daljnju obradu. Obrada podataka automatski se događa čim oni dođu sa sata I program kao izlaz daje ocjenu kvalitete sna.