Interaktivna web-aplikacija za sigurnost na internetu : završni rad - Vujević, Petra (P. Vujević, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Rad obrađuje izradu edukativne web-aplikacije za sigurnost na internetu za učenike osnovnih i srednjih škola. Prvi dio rada daje pregled izvora opasnosti na internetu po kategorijama i detaljno razrađuje pojedinu kategoriju. Drugi dio opisuje implementaciju aplikacije i način korištenja. Aplikacija sadrži interaktivne lekcije u obliku kratkih igara. Grafičko korisničko sučelje je imitacija stvarnih virtualnih okruženja: društvene stranice, chata, e-pošte i foruma. Aplikacija se uklapa u portal projekta SCOLLAm te je izrađena upotrebom tehnologija HTML5, CSS3 i Javascript.