Mobilna aplikacija za potporu poslovnim procesima unutar poduzeća : završni rad - Buketa, Denis (D. Buketa, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad nastao je na temelju izrađene Android aplikacije za upravljanje godišnjim odmorima i događajima za tvrtku IN2. Aplikacija je ostvarena kao klijent koji se oslanja na postojeći poslužitelj tvrtke IN2. Na početku rada čitatelja se uvodi u svijet mobilnih telefona te se navode korisnički zahtjevi koji trebaju biti ispunjeni. Nakon toga opisuje se Android platforma, tehnologije i alati korišteni pri razvoju aplikacije. Čitatelju se pokušavaju predočiti okvirna načela funkcioniranja Android operativnog sustava. Prije samog pregleda programskog rješenja, opisuju se smjernice i karakteristike korisničkog sučelja Android aplikacija. Na kraju rada dan je pregled programskog rješenja te su objašnjene ostvarene funkcionalnosti. Aplikacija nazvana Appbook podržava pregled korisničkih podataka, upravljanje godišnjim odmorima i događajima. Koristit će je djelatnici tvrtke IN2 koji pomoću svojeg korisničkog imena i lozinke pristupaju aplikaciji. Rad na aplikaciji neće stati, već postoje planovi za nove funkcionalnosti.