Bežični senzorski čvor sustava za komunikaciju ljudskim tijelom realiziran PSoC mikrokontrolerom : diplomski rad - Grilec, Filip (F. Grilec, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi izradom odašiljača i prijamnika frekvencijski moduliranog signala za komunikaciju ljudskim tijelom korištenjem mikrokontrolera PSoC firme Cypress. Program je izrađen u Cypressovim PSoC Creator i PSoC Designer programskim paketima na mikrokontrolerima CY8C27643 – 24PVXI i CY8C5888LTI – LP097. Generator signala sintetizira FSK valni oblik na temelju znaka zaprimljenog preko serijskog prijenosa pomoću digitalno – analogne pretvorbe. Signal se šalje putem elektroda na ljudskom tijelu. Zaprimljeni signal se obrađuje u prijamniku uz pomoć filtara i korelatora te dekodirani znak šalje preko serijskog sučelja na računalo.