Baza podataka i web-aplikacija za biciklizam : završni rad - Horvat, Marko (M. Horvat, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Kroz ovaj završni rad prikazan je proces izrade web-aplikacije za biciklizam. Prvi korak izrade, bilo je modeliranje baze podataka. Nadalje, uz pomoć modela, implementirana je baza podataka korištenjem alata phpMyAdmin. Nakon implementacije baze podataka, korištenjem jezika PHP, HTML i CSS realizirana je web-aplikacija koja omogućava rad nad sekcijama biciklističih natjecanja, kao što su: vozači, ekipe, utrke, etape i rezultati utrka. Posjetitelju web-aplikacije omogućena je opcija pregledavanja podataka odabranih sekcija, dok su administratoru, uz opciju pregledavanja, dostupne opcije unosa, brisanja i izmjene podataka pojedinih sekcija. Implementacija i korištenje svake od navednih funkcionalnosti web-aplikacije, detaljno su opisani kroz ovaj rad.