Prikaz združenog sadržaja s više web-stranica : završni rad - Zebec, Dominik (D. Zebec, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Na webu se svakodnevno objavljuje velika količina novih informacija pa je teško pratiti sadržaj posjetom na svaku stranicu čiji nas sadržaj zanima. Jedno od rješenja tog problema je praćenje sadržaja pomoću RSS kanala. Međutim, neke stranice nemaju podršku za RSS. U ovom radu se kao rješenje tog problema predlaže i implementira aplikacija koja omogućava praćenje stranica neovisno o tome imaju li implementiran RSS. Aplikacija radi tako da korisnik u konfiguracijsku datoteku unosi podatke o strukturi stranice koju želi pratiti. Osim toga, aplikacija nudi filtriranje prikazanih podataka po korisnički određenim oznakama i nazivu stranice. Aplikacija je implementirana u PHP-u korištenjem Zend Frameworka 2.