Sustav za upravljanje fleksibilnim korisničkim sučeljima s bazom podataka : završni rad - Petricioli, Lucija (L. Petricioli, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada bio je razviti fleksibilni sustav za upravljanje sadržajem baze podataka. Sustav koji je realiziran ima mogućnost dohvata i prikaza podataka iz baze neovisno o strukturi tablice koja je odabrana. Kroz njega se mogu pregledati ovisnosti među tablicama; mogu se izmijeniti zapisi pojedine tablice i mogu se dodati novi podaci u tablicu, opet neovisno o strukturi prikazane tablice i tablica referenciranih preko stranih ključeva. Za potrebe provjere rada stvorena je arbitrarna relacijska SQL baza podataka. Sustav je realiziran u objektno-orijentiranom jeziku C# i prilagođen prikazu na Web-u.