Izrada programske potpore za geodetske proračune : završni rad - Ivanov, Daniel (D. Ivanov, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Pohrana podataka geodetskih izmjera u bazu, izračuni kutova i udaljenosti. Poligonski vlak, kvadratni koordinatni sustav.