Izrada aplikacije za upravljanje poslovanjem foto studija : diplomski rad - Klasnić, Hrvoje (H. Klasnić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu izrađen je sustav za podršku poslovanjem foto studija. Pomoću web stranica koje su namijenjene pregledu preko stolnih i mobilnih uređaja, zaposlenici foto studija imaju mogućnost upravljati i nadgledati procesima potrebnim prilikom fotografiranja na svečanim događajima kao što su mature, promocije, vjenčanja i slična. Web stranica također omogućava da se kupci registriraju u sustav te odaberu željeni paket fotografija. Nakon procesa obrade fotografija od strane foto studija, one su kupcima dostupne za pregled i preuzimanje putem web stranica nakon izvršene autorizacije.