Web-aplikacija za grupnu komunikaciju u stvarnom vremenu : diplomski rad - Juretić, Damir (D. Juretić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog diplomskog rada bila je izrada web aplikacije za grupnu komunikaciju u stvarnom vremenu. Web aplikacija omogućava grupnu komunikaciju u stvarnom vremenu te njezinim korisnicima omogućava kreiranje grupa, registraciju novih korisnika, definiranje uloga korisnika za pojedinu grupu korisnika, uređivanje podataka o korisnicima, sigurnu komunikaciju između više korisnika u stvarnom vremenu te pregled raznih statističkih izvještaja. Aplikacija je zamišljena kao sredstvo komunikacije namijenjeno prvenstveno poslovnim korisnicima. S druge strane, njezin intuitivan dizajn čini je dostupnom i prihvatljivom svakoj vrsti korisnika koji su jednostavno u potrazi za brzim i lakšim načinom razmjene informacija. Web aplikacija Cakula dostupna je na web adresi https://cakula.azurewebsites.net .