Preglednički dodatak za uslugu strojnog provjernika pravopisa : završni rad - Srdić, Ivan (I. Srdić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Razvoj pregledničkog dodatka za Hašek uključuje korištenje nekoliko različitih web tehnologija: JavaScript, HTML, CSS i JSON. Rezultat ovog rada je dodatak koji omogućuje relativno brzo ispravljanje teksta na većini web stranica. Preglednički dodatak je potrebno testirati od strane većeg broja korisnika kako bi se pronašle i otklonile greške. Prije stavljanja dodatka na web trgovine potrebno je značajno unaprijediti sustav Hašek kako bi ispravljanje grešaka u kratkim tekstovima bilo gotovo trenutno.