Aplikacija za generiranje testnih podataka za relacijsku bazu podataka : diplomski rad - Benasić, Filip (F. Benasić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan razvoj alata za generiranje testnih podataka. U prvom poglavlju je dan kratki opis razvijene aplikacije. Nakon njega slijedi opis postojećih rješenja. U sljedećem poglavlju su opisane tehnologije koje su korištene prilikom razvoja aplikacije. Nakon toga u sljedećem poglavlju je opisana logička slika aplikacije kako bi se bolje razumjela funkcionalnost aplikacije. Sljedeće poglavlje opisuje razvoj aplikacije. U tom su poglavlju opisane implementacijske cjeline zajedno s pripadajućim problemima i njihovim rješenjima tijekom razvoja. Zadnja cjelina donosi opis korisničkog sučelja i rezultate testiranja.