Mobilna aplikacija za socijalnu mrežu za starije osobe : diplomski rad - Močilac, Matija (M. Močilac, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom nastoji se olakšati komunikacija starijih osoba s osobama koje skrbe o njima. To je riješeno tako što je osmišljena aplikacija za Android mobilne uređaje koja omogućava uspostavljanje video poziva te razmjenu poruka između dvije osobe. Na ovaj će način starije osobe moći stupiti u kontakt sa svojim liječnikom, obitelji i prijateljima u svakom trenutku.