Povezivanje uređaja Oculus Rift i Kinect u zajedničkoj sceni : završni rad - Lukež, Renato-Zaneto (R. Lukež, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad obrađuje temu spajanja uređaja Oculus Rift i Kinect u zajedničku scenu. U uvodnom poglavlju se navodi motivacija za izradu završnog rada te ukratko opisuje što će se u radu obrađivati. Zatim se navode osnovne komponente uređaja Oculus Rift, kao i opis načina rada, specifikacije i trenutna problematika uređaja. Potom se navode osnovne komponente uređaja Kinect, kao i opis načina rada, specifikacije i trenutna problematika uređaja. Obrađuje se tema povezivanja uređaja, specifikacije, načine povezivanja uređaja i probleme pri takvom spajanju. Isto tako gleda se na opis aplikacije, način izrade, konačne rezultate i problematiku pri spajanju uređaja. Na kraju se navodi zaključak o budućnosti ove tehnologije.