Generiranje virtualne televizijske scene : završni rad - Murar, Lana (L. Murar, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su opisani zahtjevi koje trebamo ispuniti pri izvedi virtualnog studija kao što su veličina studija, dizajn virtualnog seta, broj potrebnih kamera, tehnike za praćenje pokreta kamere, kodiranje po bojama te uvođenje kašnjenja. Napravljena je usporedba virtualnog televizijskog studija sa klasičnim televizijskim studijem, te njegove prednosti i nedostaci.