Iscrtavanje 3D grafike prema položaju glave : završni rad - Pajić, Jure (J. Pajić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je postići drugačiju sliku na ekranu ovisno o položaju glave, to jest kutu i udaljenosti iz koje se gleda na ekran.