Android programsko rješenje za elektroničku komunikaciju zasnovanu na simbolima : završni rad - Vdović, Hrvoje (H. Vdović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Glavna tema rada je razvoj aplikacije za operacijski sustav Android koja služi za elektroničku komunikaciju zasnovanu na simbolima. Razvijena je aplikacija pod imenom KomunikatorMail koja služi kao e-mail klijent za razmjenu i pregled poruka sastavljenih od simbola. Aplikacija korisniku omogućuje slanje fraza generiranih u aplikaciji Komunikator+ preko e-maila te pregled poslanih i primljenih e-mail poruka. Aplikacija omogućuje tekstualni prikaz poruka, kao i prikaz poruka pomoću simbola i zvučnih zapisa. Unutar ovog rada detaljno su opisani izgled, funkcionalnosti te implementacija razvijene aplikacije.