Izvedba kalendara u socijalnoj mreži za starije osobe : diplomski rad - Jerman, Tea (T. Jerman, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Kalendar u socijalnoj mreži za starije osobe ima svrhu objediniti sve korisnikove obaveze na jednom mjestu. Podijeljen je u dvije osnovne cjeline: kalendarski poslužitelj koji dohvaća podatke iz trećeg sustava i priprema ih za prikaz te samo sučelje koje prikazuje podatke i omogućuje korisniku interakciju. Kalendarski poslužitelj izrađen je prateći REST načela, a s korisničkim sučeljem je povezan preko središnjeg poslužitelja. Važno je voditi računa da je komunikacija s vanjskim sustavima sigurna. Unutar korisničkog sučelja korisnik može pregledati sve podsjetnike, otvoriti detaljni prikaz jednog podsjetnika i poslati povratnu informaciju doktoru o dolasku u dogovoreni termin.