Web aplikacija za provjeru znanja : diplomski rad - Novosel, Antun (A. Novosel, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Izrađena je web aplikacija i odgovarajuća baza podataka koja omogućuje dvije kategorije provjere znanja: pitanja s unaprijed deiniranim višestrukim odgovorima i pitanja čiji je odgovor programski kod u SQL programskom jeziku.