Korištenje istraživačkog robota Baxter za dvoručnu manipulaciju predmetima : završni rad - Žagar, Bare Luka (B. Žagar, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je implementiranje algoritama za planiranje trajektorije robotskih manipulatora koji su primjenjivi na robotu Baxter. Pomoću RGB kamera koje su dostupne na robotu Baxter se pronalaze predmeti koje je potrebno premjestiti na zadanu lokaciju korištenjem jedne ili obiju ruku.