Upravljanje pristupom u heterogenom sustavu za praćenje rukometnih utakmica : završni rad - Gracin, Tomislav (T. Gracin, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisana je ideja autorizacije, autentikacije i kontrole pristupa u raspodjeljenom sustavu za pra´cenje rukometnih utakmica koji je napravljen u nekoliko raznih tehnologija. Kao arhitektura autorizacije i autentikacije je odabran OAuth 2.0, kod je pisan u C#, a podaci o korisnicima se spremaju u SQL bazu podataka. Implementiran je i single sign-on pristup kako bi interakcija korisinka i sustava bila što jednostavnija.