Baza podataka i web-aplikacija za nogometna natjecanja : završni rad - Škalec, Davor (D. Škalec, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada razvijen je sustav za praćenje rezultata nogometnih natjecanja koji omogućava pregled rezultata i tablica nogometnih natjecanja i prikaz raznih statistika na temelju njih. Sustav se sastoji od dva dijela: baze podataka i aplikacije. U bazi podataka se čuvaju svi podaci koji se putem aplikacije prikazuju na korisniku prilagođen način. Aplikacija podržava i rad administratora koji putem nje mogu unositi, mijenjati i brisati podatke iz baze podataka bez potrebe za poznavanjem organizacije same baze. Korisnici mogu pregledavati razne podatke o klubovima, poput odigranih utakmica i brojnih statistika, kao i podatke o pojedinačnim igračima i njihovim statistikama.