Web-aplikacija za auto osiguranje : završni rad - Jurković, Dominik (D. Jurković, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Rad se bavi izradom web-aplikacije za tvrtku koja je posrednik između klijenata i osiguravajućih tvrtki ili automehaničarske radione. Aplikacija je izrađena koristeći razvojnu okolinu Microsoft Visual Studio 2013 i radne okvire ASP.NET MVC i Entity Framework. Aplikacija omogućuje upis i manipulaciju nad svim potrebnim podacima vezanim za klijenta, vozilo, osiguranje, nesreću/štetu i popravak. Na temelju podataka zaključuje se da li je šteta pokrivena osiguranjem, koliko košta popravak štete i generiraju se izvješća i dokumenti potrebni za rješavanje papirologije slučaja. Aplikacija nudi uredan pregled podataka slučajeva i automatiziranje poslovanja tvrtke čime se postiže efikasnost i brzina.