Personalizacija zdravstvenih podataka dobivenih putem bežičnih senzora : diplomski rad - Bulić, Suzana (S. Bulić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je prikazana realizacija senzorske mreže u svrhu kontrole zdravlja čovjeka. Senzorska mreža realizirana je pomoću Arduino i e-Health platforme. e-Health platforma sadrži devet senzora pomoću kojih smo izmjerili određene parametre za kontrolu zdravlja čovjeka. Za mjerenja koja imaju grafički prikaz podataka korisitli smo RealTerm terminal za prijenos podataka te Kst program pomoću kojeg smo grafički prikazali mjerenja.