Vizualna potpora za umjeravanje magnetometra : završni rad - Zubović, Ivo (I. Zubović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom opisana je programska potpora za kalibraciju magnetometra. Svrha programske potpore je pomoći i olakšati razvoj i unaprjeđenje elektroničkih uređaja biomedicinske namjene. Opisan je sustav za koji je podrška namijenjena te cjelokupni razvoj aplikacije za vizualizaciju podataka s magnetometra i računalne igre upravljane senzorskim čvorom. Aplikacija je implementirana i testirana na Windows platformi korištenjem programskog jezika C# i Visual studia 2013 kao temeljnog razvojnog alata. Vizualizacije su izrađene u programu Unity3D.