Mobilni klijent za napredno uređivanje logičkih shema na zaslonima osjetljivima na dodir : završni rad - Munjas, Deni (D. Munjas, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Sve veća zastupljenost tehnologije sa ekranom na dodir otvorila je nove mogućnosti po pitanju interakcije čovjeka i računala. U tom duhu došlo se na ideju razvoja mobilnog klijenta za uređivanje logičkih shema. Shema treba biti neovisna o dimenzijama ekrana i treba ju moći simulirati. Kao riješenja prethodnih zahtjeva, razvijena je Android aplikacija koja omogućava skaliranje, pomicanje i simuliranje uređenih grafičkih prikaza. Aplikacija pametno raspolaže ograničenim prostorom na ekranu ako je riječ o mobitelima i ostvaruje interkaciju korisnika i računala pomoću standardnih gesti za uređaje sa ekranima na dodir.