Upravljanje svesmjernom platformom : završni rad - Pevec, Luka (L. Pevec, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je nadograditi postojeću svesmjernu platformu sustavom za spajanje platformi i komunikacijskim kanalom za razmjenu podataka između vozila, te implementirati protokol za decentraliziranu komunikaciju između platformi baziranu na infracrvenom komunikacijskom kanalu. Nadalje, potrebno je razviti algoritme za spajanje dvije ili više platformi, te algoritme za koordinirano gibanje novonastale složene platforme. Funkcionalnost razvijenog algoritma spajanja platformi i gibanja složene platforme potrebno je provjeriti simulacijom.