Kinematika robotske ruke Kinova Jaco : završni rad - Radišić, Ana Marija (A. Radišić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je potrebno je proučiti kinematički model robotske ruke Kinova Jaco. Koristeći MoveIt! programski paket Robotskog operacijskog sustava proučiti metode računanja položaja izvršnog elementa ruke, načine modeliranja i vizualizacije te metode planiranja gibanja. Algoritme je potrebno funkcionalno provjeriti na robotskoj ruci Kinova Jaco.