Programska biblioteka za emuliranje ARM NEON naredbi na x86 arhitekturi : završni rad - Šeškar, Andrej (A. Šeškar, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu napisana je programska knjižnica koja omogućuje emuliranje naredbi ARM NEON koprocesora na procesorima x86 arhitekture.