Upravljanje letjelicom s više rotora pomoću zakrilca : završni rad - Tomić, Martina (M. Tomić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog završnog rada analizira se model upravljanja letjelice s više rotora pomoću zakrilca. Taj je model prvenstveno razrađen za sustav dva rotora, odnosno za klackalicu, čije se projektiranje također obrađuje. Eksperimentalni rezultati dobiveni analizom projektirane klackalice koriste se za daljnje unaprijeđenje realnog modela letjelice s više rotora.