Usluga informiranja o videosadržajima zasnovana na društvenim izvorima : završni rad - Rokić, Leon (L. Rokić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada je izrada usluge koja korisnika informira o videosadržajima. Usluga je zasnovana na društvenim medijima. U radu je objašnjeno što su to društveni mediji. Ukratko je opisana društvena mreža Facebook i njezin razvoj. ObraĎena je baza podataka o serijama TheTVDB. Uz opis baze, napravljena je i osnovna statistika njenog sadržaja. Navedene su i objašnjene programske tehnologije korištene u izradi usluge: radni okviri Bootstrap i AngularJS. Opisana je usluga za slanje poruka e-pošte Mailgun. Prikazana je arhitektura i funkcionalnost realizirane usluge ShowShark. Pojašnjeni su korištenje i osnovne funkcijske jedinice.