Mobilna aplikacija za planiranje tjelovježbe za razvijanje izdržljivosti : završni rad - Radić, Iva (I. Radić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom opisana je funkcionalnost razvijene mobilne aplikacije za asistenciju pri vježbanju. Svrha aplikacije je korisniku omogućiti planiranje vježbanja putem mobilne aplikacije, na način da odabere vježbe iz postojećeg sustava vježbanja te se na taj način korisniku omogući fleksibilan pristup bazi vježbi, a osobi koja ga nadzire omogući udaljeno praćenje napretka korisnika. Glavni dijelovi aplikacije su implementirana funkcionalnost odabira vježbi iz baze podataka, zatim postavljanje obavijesti od strane korisnika u slučaju odgođenog početka ciklusa vježbanja, te praćenje podataka o odrađenim vježbama odnosno spremanje tih podataka u centralnu bazu. Aplikacija je ostvarena korištenjem Java ugrađenih modula za razvoj mobilnih aplikacija, te MySQL sustava za upravljanje kojim je realizirana baza podataka.