Teleoperacija robotske ruke Kinova Jaco 3D kamerom : završni rad - Marić, Filip (F. Marić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je potrebno izvesti teleoperaciju robotske ruke Kinova Jaco pomoću 3D kamere. Potrebno je korisiti algoritam uočavanja i praćenja šake čije će se gibanje preslikati na upravljačke naredbe robotskoj ruci. Algoritme implementirati pod Robotskim operacijskim sustavom i funkcionalno provjeriti na robotskoj ruci Kinova Jaco.