Gitarsko pojačalo : završni rad - Mihovilić, Gordan (G. Mihovilić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu izvedeno je gitarsko pojačalo klase AB. Pojačalo ima dva kanala od kojih svaki ima svoju kontrolu glasnoće. Kanali dijele kontrolu tona. Svaki kanal ima dva ulaza od kojih je ulaz 1 glasniji od ulaza 2. Sastoji se od predpojačala izvedenog pomoću dviju vakuumskih cijevi ECC83/12AX7 i pojačala snage u push-pull konfiguraciji izvedenog pomoću dvije vakuumske cijevi 6V6.