Programski sustav za upravljanje certifikatima : diplomski rad - Tomola Fabro, Kruno (K. Tomola Fabro, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ostvaren je programski sustav za upravljanje certifikatima. Karakterizira ga ˇcinjenica da je napisan iskljuˇcivo u programskom jeziku Java. Implementirane usluge su: certifikacijsko tijelo, stvaranje i posluživanje liste opozvanih certifikata, posluživanje certifikata, usluga za odred¯ivanje stanja certifikata, usluga vremenskog oznacˇavanja dokumenata. Poglavlja s uputama za nadograd¯ivanje i korištenje programa su korisna za obicˇnog korisnika, ali i za programera koji bi htio nadograditi sustav. Sustav u svim funkcionalnostima poštuje kriptografske standarde.