Sustav odnosa s potrošačima : završni rad - Novokmet, Ante (A. Novokmet, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je napraviti aplikaciju za upravljanje odnosom s potrošačima. Aplikacije ovog tipa koristi svaki biznis koji ima veći broj klijenata. Aplikacija omogućuje pregled i unos individualnih i korporativnih klijenata i službu podrške internim i vanjskim korisnicima. Aplikacija je napravljena u razvojnoj okolini Visual Studio 2012 u jeziku C#, u radnom okviru ASP.NET MVC 4 i .NET Framework 4.5. Baza podataka je napravljena sa SQL Server Management Studio te povezana s aplikacijom putem ADO.NET Entity Framework tehnologije.