Web aplikacija za upravljanje incidentima u tvrtki : završni rad - Brkljač, Vanja (V. Brkljač, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Sustav za upravljanje incidentima je realiziran kao web aplikacija korištenjem ASP.NET – MVC razvojnog okruženja, a korišteni programski jezik je C#. Kao baza podataka i sustav za upravljanjem koristi se Microsoft SQL Server. Aplikacija omogućava unos i ažuriranje incidenata te praćenje statusa izradom različitih pregleda. Korisnička podrška je razvijena za tri vrste korisnika: obični korisnik koji može unositi i pregledavati incidente, operater koji upravlja statusom incidenata i prati njihovo rješavanje i administrator koji upravlja svim korisnicima i ima sve mogućnosti kao i obični korisnik i operater. Prikaz podataka je tablični i postoji mogućnost filtriranja po različitim kriterijima. Korisnici imaju mogućnost generiranja izvještaja prema odabranim kriterijima u PDF formatu.